Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Telefon : 2125414200
Belgegeçer : 2125414204
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://aihl15temmuz.meb.k12.tr
Adres : Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak No21/1 Çobançeşme Bahçelievler/İSTANBUL
VİZYON : Eğitim kalitesi, geleneklere bağlılığı ve özgünlüğü ile güçlü akademik kadrosu, gelişime açık eğitim programları, yenilikçi öğretim sistemiyle tüm öğrencilerinin hem teknolojik hem de akademik yönden iyi yetişmelerini sağlayan, dijital çağa hazır, ülkemizin milli teknoloji hamlesine katkı sunabilecek ayrıca kendisini hazırladığı yüksek öğrenimle beraber edindiği bilgi, yetenek, deneyim, güçlü şahsiyet ve ahlakıyla aranan ve tercih edilen bireyler olmalarına imkânlar oluşturan öncü ve ideal bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Yeni dünyanın bilgi ve kültür birikimine sahip, kendi medeniyet değerlerini tanıyan ve benimseyen, evrensel değerlere katkı sunan, eleştirel aynı zamanda inovatif düşünebilen, gelişime açık ve girişimci, teknolojiyi insan onuruna yakışır bir şekilde kullanarak tüm insanlığın ortak sorunlarına çözüm üreten, hayata değer katan, teknolojiyi ve irfanı aynı bünyede birleştirebilecek nesiller yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretmen :32
Öğrenci :362
Derslik :61
Atölye-İşlik :19
Toplantı Salonu :2
Çok Amaçlı Salon :4
Spor Salonu :3
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :3
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :4501
Yatakhane Koğuşu :1
Yemekhane :5
Revir:2
Otopark:1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08.00-15:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce Arapça
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : E- 5’den araç ile gelindiğinde Atatürk Havalimanı kavşağından yanyola girilir. Küçükçekmece belediyesi nikah sarayının altından Malazgirt caddesine girilir. Havalimanı istikametinde Basın ekspres yoluna bağlantı yolundan Mercure Oteli önündeki 1. Asena sokağa girilir. 89M Mehmet Akif Mahallesi-Zeytinburnu Otobüsleri 98MB Mehmet Akif Mahallesi-Bakırköy Otobüsleri Şirinevlerden Başakşehir İstikametine Giden Minibüslerden Mars Lojistik Firmasının Önünden geçen minibüsler.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi Merkezi 5 Km İl Merkezine Uzaklık 15 Km Uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri : 30 İngilizce Hazırlık + 4 Yıl Fen ve Teknoloji 30 Arapça Hazırlık + 4 Yıl Fen ve Sosyal Bilimler 30 4 Yıl Fen ve Sosyal Bilimler
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : 2020 Tübitak 4006
Proje Çalışmaları :
Yazdır :